SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK

Belediyemiz  alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yenikent Mahallesi Belde Caddesi,  Reis Mehmet Bey Caddesi, Elif Bacı Sokak, Ihlamur Sokak,  Karamuklu Mahallesi Halil İbrahim Becer Caddesi, Karamuklu Sokak, İstasyon Mahallesi Bal Sokak, Sancaktepe Sokak da sıcak asfalt serim çalışmalarımız tamamlandı.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı;  “Çerkeş’imize hizmet noktasında var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir fazla hizmet için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çerkeş'imizin her karışına hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz; bizim işimiz hizmet üreterek vatandaşlarımızın yaşam konforunu yükseltmek. Hava şartları müsaade ettiği sürece kilit parke yol, beton kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek." dedi.