FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU.

25 Ağustos 2018 Cumartesi günü  gerçekleştirilecek olan 14. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali’nin programı belli oldu. Saat 15:00 de Hükümet Konağı önünde Festival Çelenginin konulmasının ardından Mehteran eşliğinde Festival yürüyüşü ile başlayacak olan festivalimizde Hayvan ve Bal yarışmasının yanı sıra Çerkeş Yemekleri yarışması da yapılacak.
İstanbul Milletvekilimiz Osman BOYRAZ Belediyemizi ziyaret etti.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi, İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ Belediyemizi ziyaret etti. İlçemiz hakkında bilgiler alan Vekilimiz ilçemiz sorunlarının takipçisi olacağını söyledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.
ELEKTRONİK DENETLEME SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU

İlçemiz sınırları içerisinden geçen D-100 karayolu üzerinde kurulmuş olan İstanbul - Samsun ve  Samsun - İstanbul istikameti yönünde 2 noktada trafik kazalarının ve aşırı hızlı araç kullanımını önlemek amacıyla kurulan elektronik denetleme sistemi 26.07.2018 Perşembe günü faaliyete geçecektir. Halkımızın cezaya düşmemesi için tedbirli olmaları gerekmektedir.
TARİHİMİZİ ORTAYA ÇIKARDIK

İlçemizde bulunan 17. Yüzyılın ilk yarısında Sultan IV. Murat tarafından yaptırılan Hamam yıllardan beri kaderine terk edilerek Tarihimizden yoksun bırakıldı. Yoğun çalışmalarımız sonucu kamulaştırdığımız Tarihi IV. Murat Hamamının etrafını açarak Tarihimizi ortaya çıkardık.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, " Göreve geldiğimiz günden beri her ortamda bu konuyu dile getirdik.