İSTANBUL, ÇANKIRI VAKFI ONURSAL BAŞKANI SAMİ SOYDAL BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

İstanbul, Çankırı Vakfı Onursal Başkanı Sami Soydal bey belediyemizi ziyaret ettiler.
DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Onlar bizim sevap kapılarımız; bizi bugünlere taşıyan, dualarıyla yanımızda olan kahramanlarımız. Bu süreçte çok yakın olamasak da her zaman gönlümüzün başköşesinde yer alan analarımız, babalarımız. Tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor, #DünyaYaşlılarGünü'nü kutluyorum.
İLÇEMİZ GENELİNDE PLANLI BİR ŞEKİLDE YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İlçemizde planlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Karamuklu Mahallesi Banu Hatun Caddesinde kilit parke yol çalışması için zemin düzeltme çalışmalarına başladık. Belediye olarak programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz.
İLÇEMİZDE KORONAVİRÜS DENETİMİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İlçe Kaymakamımız Sn. Osman Beyazyıldız ve Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, ilçe esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılar yaparak esnafımıza bol bereketli hayırlı kazançlar dilediler. #TebirliOlalımÇerkeş