Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

ULUSU MAHALLESİ BOZOĞLU SOKAKTA KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ulusu Mahallesi Bozoğlu Sokakta sıcak asfalt çalışmalarının  tamamlanmasıyla kaldırım çalışmalarına başladık.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Halkımıza hizmet noktasında daha kaliteli yaşam standartları oluşturabilmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.
MODERN KAPALI HAYVAN PAZARINDA ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bölge  hayvancılığının kalbi olan ilçemizde yapımına başlanılan modern  kapalı hayvan pazarı inşaatında çevre duvarının çekilmesi ile zemin düzeltilerek beton atma çalışmaları devam ediyor.   Her zaman işleyen, yoğun olarak hayvan alım ve satımının gerçekleştiği bir tesisi  ilçemize kazandırıyoruz.
BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU AYDINLATMA ÇALIŞMALARIMIZLA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME BÜRÜNDÜ

Hükümet Caddesi bisiklet ve yürüyüş yolu, aydınlatma çalışmalarımızla güzel bir görünüme kavuştu.   Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri ve araç trafiğinden uzak bisiklet kullanabilecekleri bir alanı hizmete sunuyoruz.
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDIK

24 Kasım Pazar günü saat 13:30’da İlçe Kaymakamlığı önünde çelenk konulması ile başlayan program saat 14:00’te  80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu toplantı salonunda devam etti.   Programa İlçe Kaymakamımız Zikri Şahin, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Daire Amirleri, Okul Müdürleri,  Öğretmenler, öğrenciler ve va