ÇANKIRI MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN SALİM CİVİTCİOĞLU BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Çankırı Milletvekili Sayın Salim Çivitçioğlu Belediyemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, ilçemizde devam eden yatırımlar hakkında Milletvekilimiz  Salim Civitçioğlu’na bilgiler verdi.
İLÇEMİZ PAZAR YERİNDE BU HAFTADA  KORANAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

İLÇEMİZ PAZAR YERİNDE BU HAFTADA KORANAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Korona Virüs ile mücadele kapsamında ilçemiz Sebze pazarı ve köy ürünleri pazarında, Bu haftada ,Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın ateşini ölçüp maske ve eldiven dağıtımına devam ettik. Ayrıca Belediyemizin Alt katında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak İçin günlük maske dağıtımına başlıyoruz. Yaptığımız her şey hepimizin sağlığı ve mutluluğu İçin.
ÇERKEŞ BELEDİYESİ ZABITA AMİRLİĞİ EKİPLERİ FIRINLARDA GRAMAJ KONTROLÜ YAPTI

Çerkeş Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte ekmek fırınlarında denetimlerini gerçekleştirdi. İlçemizde bulunan Ekmek Frınlarını denetleyen Zabıta Amirliği ekipleri, gerçekleştirdiği denetimlerde pideleri gramaj ve fiyat açısından kontrol etti.
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

#Bitlis’in Sehi bölgesinde teröristlerle yaşanan çatışma sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.