Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

DÜLGER MOBİLYA ÇALIŞANLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

DÜLGER MOBİLYA ÇALIŞANLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Fabrika çalışanları ile uzun süre sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinleyen Başkanımız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, müsait bir zamanında fabrikayı ziyaret edeceğini ve öğle yemeği yiyeceğini söyledi.
ÇANKIRI BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK.

ÇANKIRI BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK.

Başkanımız Hasan Sopacı, “Aytaç et entegre tesislerindeki beyaz et ve sevkiyat bölümünde çıkan yangını söndürmek için tüm imkanlarını kullanan Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç beye, İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci beye ve tüm itfaiye personeline teşekkür ederim” dedi.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Hatice Şahin’in cenaze namazı öğle namazına müteakip Kadıözü köyü camiinde kılınarak köy mezarlığına defni yapılacaktır. Ali Settaş\'ın cenaze namazı İkindi namazına müteakip Eymür Köyü camiinde kılınarak köy mezarlığına defni yapılacaktır. Altun Sarıçam’ın cenaze namazı İkindi namazına müteakip Çarşı camiinde kılınarak köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma ve Merhumelere Allah’tan Rahmet ailesi v
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Cenaze namazı yarın (09.01.2016 Cumartesi günü) öğle namazına müteakip Karamustafa Camiinde kılınarak Karamustafa Köyü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar