ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BOZULAN KALDIRIM VE YOLLARIN BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İstanbul Samsun E-80 D-100 Karayolunun hemen kenarına kurulu Çerkeş Organize Sanayi Bölgesindeki büyüme gözle görünür şekilde hızla devam ediyor.  Öte yandan alt yapısı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesinde üst yapı çalışmaları kapsamından bozulan kaldırım ve yollarda bakım onarım çalışmalarına da aralıksız sürüyor.

Çerkeş Belediyesi eski Başkanlarından Şükrü Tarhan’ın annesi Meliha Tarhan vefat etmiştir. Cenazesi 18.09.2019 Çarşamba (yarın) öğle namazına müteakip Çarşı camiinde namazı kılınıp Bedil köyünde defnedilecektir. Çerkeş Belediye başkanlığı olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNDA DÜZENLENDİ

İlçemiz Atatürk ilköğretim okulunda İlköğretim haftası kutlama programı yapıldı. Programa Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İlçe Jandarma Komutanı, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü, resmi daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenci velilerimiz katıldı. Atatürk İlkokulu bahç
CUMA NAMAZI SONRASI BELEDİYEMİZ TARAFINDAN AŞURE İKRAMI YAPILDI

Belediyemiz tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Cuma namazı sonrası aşure ikramı yapıldı.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Muharrem ayı münasebetiyle belediyemizin ikramı olan aşuremizi dağıttık. Muharrem ayı ilahi bereket, feyz ve ihsanın bollaştığı kutsal aylarımızdandır. Bu feyz ve bereketin kardeşlik duygusu içinde geçmesini Allah’tan diliyorum.” dedi.