İLÇE GENELİNDE SULAR KESİLECEKTİR

Ilıca su deposundaki arıza nedeni ile ilçe genelinde sular kesilecektir. Halkımızın gerekli önlemleri alması ilanen duyurulur.
ÇERKEŞ'TE GÜLLER AÇTI

Ankara girişi  orta refüj ve kaldırım kenarlarına dikilen rengarenk güllerin açmasıyla ilçemiz güzel bir görünüme büründü.
ALİÖZÜ KÖYÜ GELENEKSEL 24. HORASAN ERENLERİ ANMA VE KÜLTÜR ŞENLİĞİNE KATILDIK

Aliözü köyünde düzenlenen Geleneksel 24. Horasan Erenleri Anma ve Kültür şenliğine katıldık. Bizleri misafir eden Aliözü köyü halkına teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.
ÇALCIÖREN KÖYÜ BAYRAM ŞENLİĞİNE KATILDIK

Çalcıören köyünde düzenlenen Bayram Şenliğine Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, belediye meclis üyelerimizden Ahmet Kudret ve Yasin Yazı,Ak Parti  İl genel Meclis üyesi Hayati Kaya ve Ak Parti ilçe Başkanı Ersan Eren ile katıldık.  Bizleri misafir eden Çalcıören köyü halkına teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.