Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

HAYIRSEVER AİLEMİZ AKÜLÜ ARABA BAĞIŞINDA BULUNDU

HAYIRSEVER AİLEMİZ AKÜLÜ ARABA BAĞIŞINDA BULUNDU

Ankara’da yaşayan Nuray & Cenk Güven ailesi belediyemiz aracılığıyla Ömer Kayıkçı’ya akülü araba bağışında bulundu. Başkanımız Hasan Sopacı “Günlük yaşam koşulları, engelli vatandaşlarımız için son derece zordur, ama bunun üstesinden gelmek için hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla bütün engelleri aşacağız. Nuray & Cenk Güven ailesine yapmış oldukları bağıştan dolayı teşekkür ediyorum. Akülü araba Ömer kardeşimi
BERÇİN PINARININ SUYU ARTIK AKIYOR

BERÇİN PINARININ SUYU ARTIK AKIYOR

İlçemiz İdris Mahallesinde bulunan Berçin Pınarının suyu su kanallarının hasar görmesi sebebi ile kesilmişti. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Berçin Pınarının suyu tekrar akmaya başladı.
ULUSLAR ARASI BİSİKLET YARIŞLARI İLÇEMİZDEN GEÇTİ.

ULUSLAR ARASI BİSİKLET YARIŞLARI İLÇEMİZDEN GEÇTİ.

Yarışlarda 1. Etap Ankara, Şabanözü, Çerkeş, Kızılcahamam arasında 173,7 km olarak koşuluyor. Saat 13:30 da ilçemizden geçen sporcuları vatandaşımız alkışlar la uğurladı. Yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar dileriz.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz İstasyon Mahallesi Halkından Kemal Üstün (Atom Kemal) vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar