Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz Okçular Mahallesi Halkından (Kaymakam lakaplı) Mustafa Ugan vefaat etmiştir. Cenaze namazı bu gün ikindi namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, kadınlarımızın toplumun vazgeçilmezleri olarak nitelendirdiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Kadın, toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında kadınlarımız önemli çalışmalar yapmışlardır. Yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuşlardır. Savaş sonrasında ülkenin kalkınmasında da kadınlarımız, en önde yerini almışlardır.
TÜRKİYE İLİM VE EDEBİYAT ESERLERİ SAHİPLERİ MESLEK BİRLİĞİ İLÇEMİZDE PANEL DÜZENLEDİ.

Çerkeş ve Köyleri Derneği Başkan Hüseyin Neşri Sarıbakkal ve dernek yönetimi olarak düzenlenen program ilçemiz 80. Yıl İlköğretim okulu toplantı salonunda gerçekleştirildi. 24 şairin katıldığı programa ilçemiz öğrencilerinin ilgisi büyük oldu. Panele katılan Başkanımız Hasan Sopacı “Çerkeş Derneği tarafından düzenlenen programda Türkiye İlim ve Edebiyat eserleri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) üyesi çok değerli yazar ve şairlerimizi i
SU VE HİZMET BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Çerkeş Akhasan Barajı Su ve Hizmet Birliği Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı Çerkeş Belediyesinde yapıldı. Tek gündem maddesi olan toplantıda 2014 yılı kesin hesabı görüşüldü. 2014 yılı Kesin Hesabı oy birliği ile kabul edildi.