Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

ALİ TEKDOĞAN VE VİLDAN KAYAŞ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Pir-i Sani Camisi Bahçesinde düzenlenen törenle nikahları kıyılan Ali Tekdoğan ve Vildan Kayaş çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI BEDİL KÖYÜ AĞAÇ DİKME BAYRAMINA KATILDI

Başkanımız Hasan Sopacı “ zamanında başlayan ve başarıyla devam ettirilen bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Rahmetli Muhtarımız Muammer Tarhanı \'ı rahmetle anıyorum”dedi.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz İstasyon Mahallesi Halkından Sümerbanktan emekli Dursun Döğücü vefaat etmiştir. Cenaze namazı bu gün İkindi namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR KONULU ÖDÜLLÜ YARIŞMA SONUÇLANDI

“EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR” konulu ödüllü yarışmanın amacı ve hedefi ; Temiz çevre bilinci oluşturmak, doğamızı korumak, ilçemizin temiz kalmasını sağlamak, örnek davranış kazandırmak ve farkındalık oluşturmaktı. Yarışmaya katılan fotoğrafları ilçemiz öğretmenlerinden İlker İlhan, Fahriye Aktar ve Derya Karaağaç değerlendirdi. Yapılan değerlendirme sonucunda derecelendirme aşağıdaki şekilde gerçekleşti. Birinci 80.Yıl