ÖNEMLİ DUYURU

65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara “Sokağa Çıkma Yasağı” Genelgesi kapsamında İhtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için oluşturulan yardım ve ihtiyaç koordinasyon grubu irtibat numaralarını 7/24 arayabilirsiniz. Belediye sınırları içinde emniyet ve zabıta, kö
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’NIN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Tüm İslam Âleminin ve Milletimizin MİRAÇ gecesini tebrik ediyor, “SAĞLIKLA”,Bereketle, Huzurla Baharı Müjdeleyen NEVRUZ’un Hayırlara vesile olmasını diliyorum.
KORANAVİRÜS TEHDİDİNE KARŞI DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Koronavirüs tehlikesine karşı hijyen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçemiz çarşı merkezinde  faaliyet gösteren işyerleri, bankalar ve eczaneler dezenfekte edildi.  Dezenfekte çalışmalarımız virüs tehdidi ortadan kalkana kadar periyotlar halinde devam edecektir.
BELEDİYEMİZİN VİRÜSLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemizin virüsle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçemiz Devlet Hastanesi, Sağlık Ocağı ve Toplum Sağlığı Merkezi dezenfekte edildi.