Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

KANALİZASYON ÇALIŞMALARI İDRİS MAHALLESİ KANDEBAYIRI SOKAK DA  DEVAM EDİYOR

KANALİZASYON ÇALIŞMALARI İDRİS MAHALLESİ KANDEBAYIRI SOKAK DA DEVAM EDİYOR

İlçemiz İdris Mahallesi Kandebayırı Sokak da yeni kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları başladı. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "İlçemizin hemen hemen her köşesinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Alt yapısı eksik olan mahalle, cadde ve sokaklarda çalışmalarımız tamamlanarak kaldırım ve yol yapımı çalışmalarına geçiliyor." dedi.
KARAMUKLU MAHALLESİNDE STATİK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karamuklu Mahallesi  Namık Kemal Kılıç Caddesi'nde alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Statik Kaplama Asfalt çalışmalarına başladık. Belediye olarak son sürat çalışmalarımızı sürdürerek, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sür
KARALAR MAHALLESİ SIRAKAVAKLAR CADDESİNDE KİLİT PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlçemiz Sırakavaklar Caddesi'nde kaldırım ve kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "Belediye olarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun." dedi.
YENİKENT MAHALLESİ VATAN SOKAK DA KİLİT PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlçemiz Yenikent Mahallesi Vatan Sokak da kilit parke taş döşeme ve kaldırım çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "İlçemizde alt yapısını tamamladığımız cadde ve sokaklarda kaldırım ve yol yapımına başlayarak yıllardır yapılmayan hizmetleri gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz." dedi.