STATİK KAPLAMA ASFALT ÇALIŞMALARI KARAMUKLU MAHALLESİ'NDE DEVAM EDİYOR

Statik kaplama asfalt yol için zemin düzeltme çalışmaları Karamuklu Mahallesi Namık Kemal Kılıç Caddesi'nde  devam ediyor. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "Bu asfaltın atılmasında,bizlere destek olan Tosya Belediye Başkanı Sayın Kazım Şahin abimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
HÜKÜMET CADDESİ RENKLİ KALDIRIM DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sıcak asfalt çalışması tamamlanan Hükümet Caddesi'nde  renkli kaldırım taş döşeme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.Çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz" dedi.
YENİKENT MAHALLESİNDE STATİK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yenikent Mahallesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda Statik Asfalt Kaplama çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "İlçemizde 11 mahalle var, bu mahallerimizin hepsine hizmet verdik vermeye de devam ediyoruz. Çerkeş'imizde belediyecilik hizmetlerinden hep mahrum olmuş mahallelerimiz vardı, önceliği buralara vererek projeler ürettik. 2014 yılında göreve geldiğimizde ver
İSTASYON MAHALLESİ MENDERES CADDESİ'NDE STATİK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İstasyon Mahallesi Menderes Caddesi'nde    alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikle Statik Kaplama Asfalt çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Belediye olarak son sürat çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.