Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

TÜRK KIZILAYI GENEL SEKRETERİ HÜSEYİN CAN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Türk Kızılay’ı Genel Sekreteri Sn. Hüseyin Can, Çankırı Türk Kızılay’ı Şube Başkanı Ahmet Ulusoy, Şube Başkan Yrd. Muharrem Ovacıklı ve Çerkeş Türk Kızılay’ı İlçe Başkanı Hayati Kaya, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkanımız Hasan Sopacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, 5 Nisan Avuktlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Hukukun ve adaletin temsilcisi avukatlarımızın 5 Nisan #AvukatlarGünü’nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim. Hasan SOPACI
HAYVAN PAZARI ŞAP HASTALIĞI NEDENİYLE KAPANDI

İlçemizde büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi nedeniyle şap hastalağınından korunma ve mücadele kapsamında Çerkeş Canlı Hayvan Pazarı Çerkeş Tarım İlçe Müdürlüğü’nün 29.03.2021 tarih ve 988 ve 788 sayılı yazısına istinaden geçici bir süre ile kapatılmıştır.
BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanımız Sayın Hasan SOPACI'nın Berat Kandili mesajı: Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.   Üç aylar içerisinde yer alan Şaban ayının 15. gecesi olan Berat Kandili, Yüce Allah'ın kâinatta her şeyi takdir ettiği mübarek gecele