İlçemiz Okçular Mahallesi sakinlerinden Selahattin Kaynar'ın eşi Kadriye Kaynar hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben çarşı camiinde kılınıp Köyüstü mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

İlçemiz Yenikent Mahallesi sakinlerinden Orman Fidanlık Müdürlüğünden emekli  Satılmış Çetin hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.
ZABITA EKİPLERİNDEN  RAMAZAN AYI DENETİMİ

ZABITA EKİPLERİNDEN RAMAZAN AYI DENETİMİ

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına denetimlerini artırdı. Ekipler bu kapsamda fırın, kasap, market ve  bakkallara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde imalathane bölümleri, üretim malzemelerinin hijyen kurallarına uygunluğu ile ekmeklerin gramajları kontrol edilirken, tespit edil
23 NİSAN  ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 101 yıl önce çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.