BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI ÇANKIRI’DA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Başkanımız Hasan Sopacı Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç ile birlikte Çankırı Merkez İlçe Başkanı seçilen Mustafa Potukoğlu’nu ziyaet ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Çankırı Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne atanan Çerkeş’li hemşerimiz Sadık Ak \'ı da makamında ziyaret eden başkanımız Sadık Ak’a yeni görevinde başarılar diledi.

İlçemiz Yenimahalle halkından Muhammer GÜLER vefaat etmiştir. Cenaze namazı bu gün ikindi namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek, Çankırı Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hacı Diricen ve yönetim kurulu üyeleri Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
ÇANKIRI’NIN EN BÜYÜK İLÇESİYİZ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre İlçe Merkezimizin nüfusu 11.230 olurken belde ve köylerimiz ile birlikte toplam nüfusumuz 17.584 olarak açıklandı. Saçak Belde Nüfusumuz 2. 091 oldu. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre Çankırı ilçeleri arasında en büyük ilçe geçmiş yıllarda olduğu gibi Çerkeş oldu. Sonuçları ayrıntılı görmek için http://tuikapp.tui