BERÇİN PINARININ SUYU ARTIK AKIYOR

İlçemiz İdris Mahallesinde bulunan Berçin Pınarının suyu su kanallarının hasar görmesi sebebi ile kesilmişti. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Berçin Pınarının suyu tekrar akmaya başladı.
ULUSLAR ARASI BİSİKLET YARIŞLARI İLÇEMİZDEN GEÇTİ.

Yarışlarda 1. Etap Ankara, Şabanözü, Çerkeş, Kızılcahamam arasında 173,7 km olarak koşuluyor. Saat 13:30 da ilçemizden geçen sporcuları vatandaşımız alkışlar la uğurladı. Yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar dileriz.

İlçemiz İstasyon Mahallesi Halkından Kemal Üstün (Atom Kemal) vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
KAPALI HALI SAHAYA KAVUŞUYORUZ

Başkanımız Hasan Sopacı "Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu beye ilçemize sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyorum. 10 yıl önce yapılan ve açık olması sebebi ile her yıl bakım isteyen halı sahanın yenilenmesine ihtiyaç duyulmakta idi. Mevcut halı sahanın bulunduğu alanda konutlaşma olduğu için yeni halı saha projesinde yer değişikliğine de gidiyoruz. Yeni Halı Saha İstasyon M