Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek, Çankırı Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hacı Diricen ve yönetim kurulu üyeleri Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
ÇANKIRI’NIN EN BÜYÜK İLÇESİYİZ

ÇANKIRI’NIN EN BÜYÜK İLÇESİYİZ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre İlçe Merkezimizin nüfusu 11.230 olurken belde ve köylerimiz ile birlikte toplam nüfusumuz 17.584 olarak açıklandı. Saçak Belde Nüfusumuz 2. 091 oldu. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre Çankırı ilçeleri arasında en büyük ilçe geçmiş yıllarda olduğu gibi Çerkeş oldu. Sonuçları ayrıntılı görmek için http://tuikapp.tui
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz Kabak Köyü halkından Karalar Mahallesi Doğankent Sitesinde oturan merhum Ramazan Evirgen’în hanımı Şerife Evirgen vefaat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak Yol Üstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
İDRİS MAHALLESİNDE YANGIN

İDRİS MAHALLESİNDE YANGIN

Belediyemiz İtfaiye ekiplerinin yangına zamanında müdahale etmesi sonucu yangın büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken ilçe emniyet müdürlüğü soruşturma başlattı.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar