ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİNE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde  26-29-Mayıs 2016 Tarihinde düzenlenecek olan 2. Çankırı Tanıtım Günlerinde tüm hemşerilerimizi Çerkeş Standına davet ediyoruz. Çerkeş Bazlaması, Çerkeş Kurabiyesi, Çerkeş Lokumu, Çerkeş peyniri, Çerkeş yoka ekmeği, Çerkeş Eriştesi ve Çerkeş Tarhanası gibi yöresel ürünlerimizin de satışının yapılacağı tanıtım günlerine tüm hemşerilerimiz davetlidir.

Cenaze namazı öğle namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak, Köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
EMLAK VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYINIZ

Emlak Vergisi ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2016 Salı günü sona ermektedir. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için Salı günü saat 17:30’a kadar Belediyemiz tahsilat servisine Emlak vergisi 1. Taksit ödemelerini yapmaları gerekmektedir.
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADIK.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında bugün saat 09:00´da Çerkeş Hükümet Konağı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Saat 09:30´da Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonu önünden başlanarak 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi´ne kadar Mehteran Takımı eşliğinde İlçe Kaymakam Vekilimiz İd