BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI ÇANKIRI POSTASI'NIN CANLI YAYIN KONUĞU OLUYOR

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı Radyo Neşe ve Çankırı Postası ortak yayınında Gündem Özel programına konuk oluyor. 15 Ocak Cuma Saat 20:00
AK PARTİ GRUPBAŞKANVEKİLİ MUHAMMET EMİN AKBAŞOĞLU BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Grup Başkan Vekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık belediyemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
ÇANKIRI MİLLETVEKİLİMİZ SALİM CİVİTÇİOĞLU TARİHİ AKBAŞ KÖPRÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ

Çankırı Milletvekilimiz Salim Civitçioğlu, Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Tarın ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Öz Restoresi tamamlanan Tarihi Akbaş Köprüsü ve Güvem köprüsünü ziyaret ederek Akbaş K&ou
ÇANKIRI MİLLETVEKİLİMİZ SALİM CİVİTÇİOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Çankırı Milletvekili Salim Civitçioğlu, Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Tarın ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Öz yapımı devam eden Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'ni ziyaret ettiler.