Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Çankırı Çerkeş ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Musa Yüksel abimizi kaybettik. Cenazesi pazartesi günü Çankırı’da aile mezarlığına defnedilecek. Çerkeş Belediyesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet ,yakınlarına başsağlığı dileriz.
MELEKLER YAYINCILIK GENEL MÜDÜRÜ ALPTEKİN CEVHERLİ BEY BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİLER

Melekler Yayıncılık Genel Müdürü Alptekin Cevherli bey, Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı'yı belediyemizde ziyaret ettiler. Başkanımız Hasan Sopacı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
KURŞUNLU DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİLER

Kurşunlu Dernekler Federasyonu Başkanı Veysel Kapıkaya ve Ortalılar Derneği Başkanı Yunus Yarımkaya, Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı'yı belediyemizde ziyaret ettiler. Başkanımız Hasan Sopacı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI, VUSLAT HABERİN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAKTIR

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, 28 Aralık Pazartesi Saat 19:30'da Çerkeş Vuslat Haber'in Facebook Canlı Yayın Konuğu olacaktır.