11.02.2014 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLAR BİR GÜN SÜRE İLE TATİL

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü\' nün duyurusu şöyle: Yoğun kar yağışı nedeniyle 11 Şubat 2015 Çarşamba günü İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile İlçemizdeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Tüm öğrencilerimize, velilere ve ilgililere duyurulur.
ALİÖZÜ KAVŞAĞI, YİNE KAZA, YİNE ÖLÜM !

İlgili kavşakta dönmeye çalışan Murat Lojistik\' ait kamyon ile otomobilin karıştığı kazada  Ordu, Fatsa nüfusuna kayıtlı Halit Gençel (1974) hayatını kaybederken yine otomobilde bulunan Orhan Halepoğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çok sık kazanın yaşandığı Aliözü Kavşağı yakın zamanda protestolara sebep olmuş yol bir süre vatandaşlarca trafiğe kapatılmışken Başkanımız Hasan Sopacı’nın iknası ile açılmıştı. Başkanımı
İLÇE DEVLET HASTANEMİZ BİR AMBULANSA DAHA KAVUŞTU

Başkanımız Hasan Sopacı konu ile ilgili yapmış olduğu açıklama da Çankırı’da Sayın Valimiz Vahdettin Özcan Bey\'in dağıtımını yaptığı 112 acil Ambulans dağıtım törenine katılarak hastanemizin ambulansını teslim aldık. Yaklaşık sekiz ay gibi bir zamanda almış olduğumuz ikinci ambulansımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi.
BAŞAKANIMIZ HASAN SOPACI DAMIZLIK BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Başkanımız Hasan Sopacı Damızlık Birliği Başkanlığında güven tazeleyen değerli kardeşimiz Ömer Çendek ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim yardımcıları olsun. Dedi.