Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

KORANAVİRÜS TEHDİDİNE KARŞI DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Koronavirüs tehlikesine karşı hijyen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçemiz çarşı merkezinde  faaliyet gösteren işyerleri, bankalar ve eczaneler dezenfekte edildi.  Dezenfekte çalışmalarımız virüs tehdidi ortadan kalkana kadar periyotlar halinde devam edecektir.
BELEDİYEMİZİN VİRÜSLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemizin virüsle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçemiz Devlet Hastanesi, Sağlık Ocağı ve Toplum Sağlığı Merkezi dezenfekte edildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI, İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLUYU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Civitçioğlu ve Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettiler.
KORANAVİRÜSÜNE KARŞI YÜRÜTTÜĞÜMÜZ KARARLI MÜCADELEMİZ FARKLI NOKTALARDA DEVAM EDİYOR

Belediyemizde Koronavirüse karşı gerekli tüm tedbirleri aldık, dezenfekte çalışmalarımıza ise sürekli devam ediyoruz. İlçemiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarımızın ortak kullanım alanları lavobalar, mescitler, giyinme odaları,  ve yemekhaneler dezenfekte edildi.