Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

KALDIRIM VE YOL YAPIMI ÇALIŞMALARIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Çarşı merkezinde Hükümet caddesinin kaldırım ve sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından çalışmalarımız çarşı merkezi eski Belediye caddesinde aralıksız devam ediyor.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "ilçemize geç kalmış bir hizmeti getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemizi yaşanılabilir bir şehir olma yolunda gece gündüz çalışmaya devam e
YENİ İŞ MAKİNAMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediyemiz araç parkını yenilemeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı'nın girişimleriyle İstanbul Sancaktepe Belediyesinden hibe alınan iş makinamız ilçemize hayırlı olsun. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
ÇARDAKLI KASABASI 16. GELENEKSEL FESTİVALİNE KATILDIK

Çardaklı Kasabasında düzenlenen 16. Geleneksel Festivaline katıldık. Bizleri misafir eden Belediye Başkanı Osman Yılmaz ve tüm Çardaklı halkına teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.
ÖRENKÖY BAYRAM ŞENLİĞİNE KATILDIK

Örenköy'de düzenlenen Bayram şenliğine katıldık. Bizleri misafir eden Örenköy'lü hemşerilerimize teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.