Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

ZABITA EKİPLERİ GIDA SEKTÖRÜ ÜZERİNE HİZMET VEREN LOKANTALARI VE OTELLERİ DENETLEDİ

Çerkeş Belediyesi  Zabıta Amirliği ekipleri,  E-80 Karayolu üzerindeki gıda sektörü üzerine hizmet veren Lokantaları ve ilçemizde bulunan  Otelleri denetledi. Yapılan denetimde öncelikli olarak işletmelerde iş yeri açma ruhsatı, çarşaf ve yatak ile lavabo temizliği, boya ve badana temizliği, yangın önlemleri, mutfak hijyeni ve yıldız şartlarına uygunluk durumu denetlendi. Ek
BAŞIMIZ SAĞOLSUN

#İdlib'de meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.
PROF. DR. HÜSEYİN ÖZTÜRK VE DR. FİGEN AR BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Enerji - Kimya Mühendislik ve Danışmanlık Genel Müdürü Dr. Figen AR ve Çukurova Üniversitesi Ziraat Mühendisi Prof.Dr. Hüseyin ÖZTÜRK ,Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı belediyemizde ziyaret ettiler.
BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNA 2 ADET MİNİVAN HİZMET ARACI DAHA KAZANDIRDIK

Belediyemiz hizmet birimlerinde kullanılmak üzere Peugeot Bipper marka ve Fiat Fiorino marka 2 adet minivan hizmet aracı kazandırdık. İlçemize hayırlı olsun.