ULAŞTIRMA VE ALT YAPI BAKANIMIZ SN. ADİL KARAİSMAİLOĞLU İLÇEMİZE GELİYOR

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sn. Adil KARAİSMAİLOĞLU 24 Mayıs Pazartesi günü ilçemizi ziyaret edecektir.
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ SON ÖDEME TARİHİ

2021 Yılı Emlak Vergisi ve Çevre  Temizlik Vergisi 1. Taksit ödemesi 31.05.2021 Pazartesi günü sona erecektir. Mükelleflerimizin mağduriyet yaşamaması için belediyemize müracaatları  önemle rica olunur.

Yenikent Mahallesi sakinlerinden Mehmet Erakçaoğlu’nun eşi  Safiye Erakçaoğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip köyüstü mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. Yılı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Sopacı; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi dalga dalga yurdumuza yayılmış ve milletimizin azmi ve inancı ile birleşerek, bu kutlu mücadelenin sonunda Türkiye Cumhuriyeti Devle