PROF. DR. HÜSEYİN ÖZTÜRK VE DR. FİGEN AR BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Enerji - Kimya Mühendislik ve Danışmanlık Genel Müdürü Dr. Figen AR ve Çukurova Üniversitesi Ziraat Mühendisi Prof.Dr. Hüseyin ÖZTÜRK ,Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı belediyemizde ziyaret ettiler.
BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNA 2 ADET MİNİVAN HİZMET ARACI DAHA KAZANDIRDIK

Belediyemiz hizmet birimlerinde kullanılmak üzere Peugeot Bipper marka ve Fiat Fiorino marka 2 adet minivan hizmet aracı kazandırdık. İlçemize hayırlı olsun.
İLÇEMİZE YAPILACAK OLAN TOKİ SOSYAL KONUTLARIN KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

“Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” Projesi kapsamında ilçemize kazandırmış olduğumuz 140 yeni sosyal konut çarşı merkezine yürüme mesafesinde olan İstasyon Mahallesi Çankaya Caddesinde bulunan hazine arazisine yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. 12.06.2020 tarihinde TOKİ Sosyal Konut Projesi  için kura çekimi yapılacaktır.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI ULUSU MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Ulusu Mahallesi Muhtarı Ersin Kantar ve Mahalle sakinleri  ile Belediye Toplantı salonunda bir araya gelerek mahallenin doğalgaz ve  alt yapısı  hakkında istişarelerde bulundu. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı; '' Ulusu Mahallemizde alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı olarak Bozoğlu sokakta Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladık kış şartları dolayısı ile çalışmalarımıza ara v