Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

ÇERKEŞ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

ÇERKEŞ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü, Endüstriyel Cam ve Seramik Programına öğrenci alımı planlanan Çerkeş Meslek Yüksek Okulunun Belediyemize teslimi ile çatı kiremitleri, bina içi boya badana çalışmaları, elektrik, su ve kalorifer tesisatları elden geçirilip çevre temizliğine başlanılmıştı. Çevre aydınlatma direkleri de elden geçirilerek aktif hale getirildi.
ÇALCIÖREN İÇME SUYU ÇALIŞMASI BAŞLADI.

ÇALCIÖREN İÇME SUYU ÇALIŞMASI BAŞLADI.

İlçemizin içme suyu ihtiyacı ilçeye 11 km uzaklıkta bulunan ılıca mevkiindeki kaynaktan temin edilmektedir. Ilıca mevkiinden gelen su kendi cazibesi ile gelmemekte elektrikli motorların yardımı ile ilçeye ulaştırılmakta olduğundan belediyemize de yüklü elektirik faturalarının gelmesine sebep olmaktadır. İlçemiz Çalcıören köyü Çetenler mevkiindeki mevcut içme suyunun ilçemize getirilmesi çalışmalarına başlanılmıştır. 500 metre 160 lık drenaj b
2016 YILI AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

2016 YILI AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Hava şartlarının düzelmesi ile ilçemiz iklimine uygun olarak gelişim gösterebilecek ağaçların alımı gerçekleştirilerek, gelen ağaçlar toprakla buluşturulmaya başlandı. Çerkeş Organize Sanayi ve Çerkeş Meslek Yüksek Okulu başta olmak üzere, İlçemiz mezarlıkları, ilçe giriş çıkışları, cadde sokak ve parklarda belirlenen alanlara 2016 yılı için 60 bin ağaç dikilecektir.
DUYURU

DUYURU

İlçemize yabancı araçlar tarafından başıboş gezen köpekler bırakıldığından halkımız büyük rahatsızlık duymaktadır. Duyarlı halkımızın bu köpekleri ilçemize bırakıp gidenlerin araç plakasını alarak belediye zabıta amirliğine bildirmeleri rica olunur. Ayrıca sahipli köpekleri ilçemize başıboş bırakanların belirlenmesi halinde haklarında cezai işlem yapılacaktır.      Halkımıza ilanen duyurulur.   

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar