Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

ZABITA EKİPLERİNDEN  RAMAZAN AYI DENETİMİ

ZABITA EKİPLERİNDEN RAMAZAN AYI DENETİMİ

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına denetimlerini artırdı. Ekipler bu kapsamda fırın, kasap, market ve  bakkallara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde imalathane bölümleri, üretim malzemelerinin hijyen kurallarına uygunluğu ile ekmeklerin gramajları kontrol edilirken, tespit edil
23 NİSAN  ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 101 yıl önce çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.
SÜLEYMAN GÜLTOP SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Belediyemiz Yazı işleri Müdürlüğü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden emekli olan Süleyman Gültop abimizi kaybettik. Ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun inşallah. Başımız sağolsun...
HOŞ GELDİN  YA ŞEHRİ RAMAZAN

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Birleştirici, huzur ve bereket dolu, yardımlaşma dayanışma ve paylaşma duygularının dahada kuvvetlendiği, On bir ayın sultanı hayır ve bereket kapısı Mübarek Ramazan ayının Çerkeş'li hemşehrilerime, ülkemize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini, Cenabı Allah' tan niyaz ediyorum.