Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANIYOR

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’’ İlçemizde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü kutlamaları, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başladı.
29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10:00'da ilçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’nın Kaymakamlık Makamında tebrikatları kabul etmesiyle ilçe  stadında kutlama etkinliklerine devam edildi. Hükümet Konağı önünden tören alanı olan ilçe stadına kadar kortej eşliğinde Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.
Programa İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu,  Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar,  İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Şehit ve Gazi Aileleri, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu ve  Belediye Başkanımız Hasan Sopacı törene katılanların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Sayın Kaymakamımız tarafından okundu. Öğrencilerin şiirlerini okumaları, halk oyunu gösterilerini sergilemelerinin ardından ilçe genelinde resim, şiir, kompozisyon ve çeşitli spor branşlarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle birlikte program tören geçişiyle sona erdi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar