ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDUK

Okulların yarı yıl tatiline girmesi dolayısı ile Atatürk  İlköğretim okulunda geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olarak başarı dileğinde bulunduk.

Programa Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Çiltaş, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerimize karneleri Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Çiltaş, Okul Müdürü Şaban Karakaya ve sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Okulların yarı yıl tatiline girmesi dolayısı ile Atatürk ilköğretim okulunda geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir yarı yıl tatili geçirmelerini dilerim.." dedi.