BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YAPTIRILAN YENİ HAMAM YARIN (09.01.2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ) HİZMETE AÇILACAKTIR. İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

İlçemize hizmette ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Yeni mahalle Abdülkadir Aydemir Caddesinde Atıl durumda olan Belediye lojmanlarının yıkılmasıyla bu alanda başlattığımız Sosyal konut ve yaşam merkezi kapsamında modern Belediye hamamını ilçemize kazandırarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. İçerisinde Türk hamamı, Sauna ve Fin hamamıyla ilçemize yakışır nezih bir ortam içinde hijyen şartlarına uygun olarak yapılan hamam yarından (Çarşamba günü) itibaren faaliyete girecektir. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri bayanlara; Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri erkeklere hizmet verecektir.İlçemize hayırlı olsun.