İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI ABONE BAĞLANTILARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlçemizin tamamında tüm cadde ve sokaklarda yapılacak olan İçme suyu şebeke inşaatı 2017 yılında çarşı merkezinden başlamıştı. İçme Suyu Şebeke hattımız sil baştan P-100 polietilen borular ile değiştirilerek yenilendi. Bunun yanı sıra mevcut 600 ve 200 tonluk ömrünü tamamlamış 2 adet su depomuz da  1500 tonluk  olarak yeniden yapılarak hizmete hazır hale getirildi.

Şuan devam eden abone bağlantıları sebebiyle eski ve yeni hattan birlikte verilen sular abone bağlantılarının bitmesiyle birlikte eski hat iptal olup tamamen yeni hatta verilecektir.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı " İlçemizin geleceği, çocuklarımızın ve gençlerimizin yarınları için biz doğru olanı yapmaya devam edeceğiz.  Bizlerden sabırlarını ve desteklerini esirgemeyen tüm  hemşehrilerime teşekkür ediyor, çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum" dedi.

Haber Resimleri