Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU'NUN TEMELİ ATILDI

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı’nın girişimleriyle ilçemiz İstasyon Mahallesi’nde yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun radye temel betonu döküldü. Çerkeşli gençlerin merakla beklediği yüzme havuzu projesinde  inşaat çalışmaları süratle devam edecek.
Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temel betonu dökülürken Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı’ya belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları eşlik etti. Dualar eşliğinde kurban kesildi.
Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun 2024 yılında  tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına açılması amaçlanıyor.
Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, “Yaz ve kış aylarında da kullanabileceğimiz Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için radye temel betonunu Ak Parti İlçe Başkanımız Salih Tarın, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte dualar eşliğinde attık. Her daim İlçemize desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu'na, Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu'na, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Sn. Murat Kocakaya'ya teşekkür ediyoruz. Büyüyen ve gelişen ilçemize hayırlı, uğurlu olsun..." dedi.
 

 

 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar