KİLİTLİ PARKE YOL ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK

2023 Yol yapım çalışmaları kapsamında başlattığımız kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımız hızlı bir şekilde Cumhuriyet Mahallesinde devam ediyor.

İlçemizde alt yapısını tamamladığımız (yağmur hattı- doğalgaz-kanalizasyon-su şebeke hattı)  cadde ve sokaklar da kilit parke yol, bordür ve beton kaldırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Kilitli parke yol çalışmaları Reis Abbas Efendi Caddesi, Reis Mehmet Sadık Sk. ve Doruk  Sokak da devam ediyor.

İlçemizde kilit parke, bordür ve kaldırım çalışmalarının yoğun tempoda devam edeceğini belirten Belediye Başkanı’mız Sn. Hasan Sopacı; “İlçemizde alt yapı hizmetlerinin  tamamlandığı yollarda kilit parke yol, bordür ve kaldırım çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye devam  edeceğiz. Bu yıl sezon sonuna kadar hava şartları müsaade ettiği sürece yorulmadan gece gündüz demeden ara vermeden çalışacağız. Yeni yapılan yollarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”