İLÇEMİZDE TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET AÇILDI

Çiftçimizin ürünlerini kaliteli ve uygun fiyatlar ile doğrudan tüketicimize ulaştıran, Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin bir şubesi de  İlçemiz Karamuklu Mahallesi Hükümet Caddesi üzerine açıldı.
Açılışa İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Müftüsü Murat Hasankahyaoğlu, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.
 Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü; “Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri olarak doğrudan çiftçilerimizden aldığımız doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerimizde işleyerek siz değerli halkımıza marketlerimiz ve kooperatiflerimiz aracılığı ile ulaştırıyoruz. Kurum olarak hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bölge halkımıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de bugün açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Tarım Kredi Market’in ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
Açılış sonrası kooperatif market bölge halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı.