1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI İLÇEMİZDE ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Ülkemizde her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında İlçemiz 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonunda etkinlik düzenlendi. Programa Sayın Kaymakamımız Emir Osman BULGURLU, Belediye Başkanımız Sayın Hasan SOPACI, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Bayram VEYİL, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ali ASKER BAYAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüdayi ALTINTAŞ, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Yeşilay Haftası ile ilgili slayt gösterisi ve bağımlılıkla ilgili sunum gerçekleştirildi. Öğrencilerin şiirlerini okumaları, halk röportajının gösterimi, öğrenciler tarafından hazırlanan piyes ve müzik gösterisinin ardından ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle birlikte program sona erdi.