Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

"AHİLİK HAFTASI" KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ahilik Haftası münasebetiyle  Belediyemiz Kültür Merkezinde ilçemiz  Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Ahilik Haftası Kutlama Programı düzenlendi.
 
Programa İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu,  Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Kadir Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, 19 Mayıs ÇPAL Müdürü Kadir Türkyılmaz, esnaflar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Açılış konuşmalarıyla başlayan Ahilik Haftası programı sinevizyon gösterilerinin sunulmasıyla birlikte yılın Ahisi seçilerek ilan edilen ilçemiz esnaflarından Hasan Aydın'a İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu tarafından plaketi takdim edildi. Ardından meslek lisesinden mezun olan öğrencilerin Şed Bağlama töreni yapılarak belgeleri verildi. 
 
İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı programın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Arslan’a, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Yılmaz'a, 19 Mayıs ÇPAL Müdürü Kadir Türkyılmaz'a ve ekibine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar