İLÇEMİZDE POLİS TEŞKİLATININ 173. YILI KUTLANDI

10 Nisan polis Haftası dolayısı ile Hükümet konağı önünde saat 09:00'da İlçe Emniyet Müdürlüğünün çelenk koyması ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

İlçe Emniyet Müdür vekili Soner Aydemir'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrikler kabul edildi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Vatandaşımızın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev başında kalarak fedakarlık gösteren tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Bu uğurda can veren kahraman şehitlerimizi de rahmet, minnet ve şükranla anıyor, teşkilatımıza, ailelerine ve geride kalanlarına sabırlar diliyorum." dedi.

Haber Resimleri