Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

İLÇEMİZDE ESNAF VE SANATKARLAR ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞTU

Belediyemizin yeni hizmete açtığı Kültür Merkezi’nde birlik ve beraberlik etkinlikleri sürdürülmeye devam ediyor. 
 Çerkeş Mal Müdürü Musa Sevilmiş ve personelinin hazırladığı esnaf buluşmasında 10 yılı ve 40 yılı aşkın Esnaf ve Sanatkârlara plaket ve Onur Belgesi verildi.
Programa Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çankırı İl Defterdarı Umut Vural, Esnaf Odası Başkanı Kadir Arslan, Esnaf Kredi Kefalet Koop. Başkanı Hüseyin Erdoğan, Siyasi Parti Temsilcileri, muhtarlar ve esnaflar katıldı. Esnaflara plaketleri ve onur belgeleri, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı tarafından takdim edildi. Hatıra fotoğrafları çekildikten sonra program sona erdi.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen  esnaf buluşması programına katıldık.  Meslekte 10 yıl ve 40 yılı aşkın Esnaf ve Sanatkârlarımız ile bir araya gelerek plaketlerini ve onur belgelerini  takdim ettik. Programın hazırlanmasında  emeği geçen İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu’ya,  İlçe Mal Müdürümüz Musa Sevilmiş’e ve personeline teşekkür ediyorum.  Kıymetli Müdürümüz Musa Sevilmiş’e ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar