ÇERKEŞ'Lİ YAVRULARIMIZIN MUTLULUKLARI GÖZLERİNE YANSIDI

Belediyemiz Kültür Merkezinde Özgün tiyatro ekibi tarafından “Sevginin Gücü-Müzikal Çocuk tiyatrosu sahnelendi.  Yaklaşık  bin öğrencinin büyük bir heyecan ve merakla takip ettiği gösterilerde kahkahalar havada uçuşurken, çocukların mutlulukları gözlerine yansıdı.
Özgün Tiyatro ekibi tarafından sergilenen Sevginin Gücü temalı oyun çocukları hem coşturdu, hem de heyecanlandırdı.
Gösterilere aileleriyle birlikte gelen çocuklar oyunları heyecanla izlerken büyük bir coşku içinde performansları alkışladı.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Özgün tiyatro ekibi tarafından belediyemiz Kültür Merkezinde sahnelenen "Sevginin Gücü - Müzikal Çocuk Tiyatrosu" kıymetli yavrularımız tarafından yoğun ilgi gördü. Kıymetli çocuklar, bu tür etkinliklere ve gösterilere devam edeceğiz.
Herşey sizler için.... Herşey sizinle güzel…” dedi.