İLÇEMİZDE MİSAFİR ETTİĞİMİZ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık, Elbistan İlçeleri olan ve 11 ilimizi (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Adana, Osmaniye ve Elazığ) etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımız için iftar programı düzenlendi.
 İlçe Kaymakamlığımız tarafından organize edilen  Belediyemiz Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız  Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İl Genel Meclisi Üyesi Hayati Kaya, İl Genel Meclisi Üyesi Suat Sevim, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, Aytaç Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Grup Müdürü Ahmet Değer, kurum amirleri ve depremden etkilenerek ilçemize gelen vatandaşlarımız katıldı.
 Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar programının sonunda Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, programın düzenlenmesinde emek ve katkıları olan  İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu’ya, Aytaç Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye, İnsan Kaynakları Grup Müdürü Ahmet Değer'e ve görev alan personellere teşekkür ederek Ramazan-ı Şerifin hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.