ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanımız Hasan SOPACI, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile  Belediyemiz işyerlerinde kiracı olarak bulunan ve işyerleri kapatılan işletmelerden kapalı durduğu sürece kira alınmayacağını sosyal medya hesabından  Çerkeş esnafımızın yanında olduğunu  belirtti.
“Bu zor dönemde esnafımızın ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.
Ülkemizde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile Belediyemiz işyerlerinde kiracı olarak bulunan ve işyerleri kapatılan işletmelerden kapalı durduğu sürece kira almayacağız.
Faaliyetine devam eden Belediyemiz kiracılarının ise Nisan, Mayıs ve Haziran ayı kiralarını öteleyerek ,sonraki altı ay eşit taksitle ödenmesine olanak sağlayacağız.
Özel mülkiyette olan ve ilgili genelge gereği işyerini kapatmak zorunda kalarak ödeme güçlüğü çeken berber ve kıraathanelerimizin de bir aylık kiralarını şahsi hesabımdan ödeyerek esnaf arkadaşlarımızın bu zor günün de yanlarında olmaya çalışacağım.
Bu günler elbette geçecek, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayıp evimizde kalmamız büyük önem arz etmektedir.
Evimizde kalalım, sağlıkta kalalım.”