Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

İLÇEMİZDE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Tüm Yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ilçemizde de coşkuyla kutlandı.
Programa  İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve salonu dolduran vatandaşlarımız katıldı.  

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında bugün saat 09:30´da Çerkeş Hükümet Konağı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla birlikte saygı duruşu ile birlikte İstiklal Marşımız okundu. 
 
Program Saat 10:00´da Hükümet Konağı önünden Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonuna kadar Gençlik yürüyüşü ile devam etti.
 
Salonda Saygı Duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik Merkezi Müdürü Muhittin Kantar tarafından yapıldı. Ardından öğrenciler şiirlerini okuyarak, halk oyunları gösterileri sergilendi.
İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İlçe Emniyet Müdürü Fırat Din ve Jandarma Komutanı Bayram Veyil tarafından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve çeşitli ödüller verilmesinin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları sona erdi. 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar