Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZ SAYIN MEHMET NURİ ERSOY İLÇEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Karaelmas Ekspresi güzergahında bulunan ilçemiz Çerkeş'e bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlçemizde  bulunan Işıklar Konağı, Piri Sani Mustafa Camii ve Sultan Murad Hamamını ziyaret eden Ersoy, 5 bin 313 metrekare kapalı alana sahip Çerkeş Kültür Merkezi temel atma törenini de bizzat gerçekleştirdi.Karaelmas Ekspresi'nin pandemi sonrasında faaliyet göstermesi için çalışmaların hız kazanacağına değinen Ersoy, Çerkeş Kültür Merkezi'nin de tüm Çerkeşlilere hayırlı olmasını dileyerek temel atma işlemeni başlatarak butona bastı.

 

Kadim bir Kültür ,Tarih ve Medeniyete sahip ilçemizde bugün ,Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u, Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan’ı ve beraberindeki heyeti misafir ettik. Restorasyon çalışmaları devam eden Işıklar Konağı ile IV. Murad hamamı, Çarşı merkezinde yapılacak olan sokak sağlıklaştırılma alanını ve Pir-i Sani Camisi ve Türbesini yerinde inceleyerek, belediyemizin vizyon projelerinden biri olan “Çerkeş Kültür Merkezi’nin” temel atma törenini gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı Çankırı Valimiz Sn. Abdullah Ayaz’a, Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, Çankırı Milletvekilimiz Sn. Salim Civitcioğlu’na, Çankırı Belediye Başkanı ,İsmail HAKKI Esen’e ,Ak Parti İl Başkanımız Abdulkadir Çelik’e ve kıymetli teşkilatına, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ‘a ,Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı ve Teşkilatımıza, İl ve ilçelerimizin değerli Belediye Başkanları ile İlçe Başkanlarına ,Belediye Meclis Üyelerimize ,Muhtarlarımıza ve kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar