TBMM BAŞKANI SN. MUSTAFA ŞENTOP HEMŞEHRİMİZ HASAN ANAYURDUNUN CENAZE TÖRENİNE KATILARAK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı  Mustafa Şentop'un yakın koruma memuru hemşehrimiz Hasan Anayurdu, memleketi Çerkeş Saraycık köyünde toprağa verildi.
Saraycık Köyü Camiinde düzenlenen törene, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Salim Civitcioğlu, Çerkeş Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy,  Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, ailesi, mesai arkadaşları ve meslektaşları katıldı.  Cenaze sonrasında Çerkeş Belediye Başkanlığımızı ziyaret eden Şentop, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’dan Çerkeş ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kısa bir esnaf ziyareti sonrasında ilçemizden ayrıldı.