8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Çerkeş Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ilçemiz Organize Sanayisinde çalışan kadın personellerine ve kamu kurumlarındaki kadınlara  günün anlam ve önemi nedeniyle karanfil hediye etti.
Kadınların hayatın her alanında yer alması gerektiğine belirten Sopacı, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Çerkeş Organize Sanayisinde faaliyet gösteren bazı fabrikalarda istihdam edilen çalışanların %85 i kadınlardan oluşuyor.
Çalışan kadın sayısının artması, kendi ayaklarının üzerinde durması ilçemiz için büyük bir övünç kaynağıdır. Kadınlarımız çocuklarını en iyi şekilde yetiştirdikleri gibi ülkemiz ekonomisine de büyük katkılar sağlıyor.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlarımızın gününü birkez daha kutluyor, sağlıklı günler diliyorum.” dedi.