İLÇEMİZE TURİST KAFİLESİ GELMEYE DEVAM EDİYOR

Anadolu’nun ortasında yıldızı parlayan turizm şehri Çerkeş   son yıllarda turizmin canlandırılmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte turistlerin ilgi odağı olmaya başladı. Böylece Antalya dan gelen yerli turistlerin Safranbolu Beypazarı turunun orta noktasında yer almayı başardı.  Değerli hemşehrimiz Antalya Sevde Tur sorumlusu Hatice Gevşemez koordinesinde yaklaşık 20 kişilik bayan yerli turist gurubu ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıma imkanı buldular. Belediye başkanımızın kıymetli eşleri Sevgi Sopacı tarafından karşılanan  Antalya lı misafirlerimiz Fişek Ali konağında yöresel lezzetlerimizi tattılar, Çerkeş türküleriyle eğlenerek unutulmaz anlar yaşadılar. Geceyi  ilçemizde konaklayıp , ertesi gün Çerkeş çarşısını gezerek kurabiye ,bazlama ,tuz ,tarhana ,makarna gibi yöresel ürünleri satın aldılar. Tarihi Işıklar konağı  ve IV.Murat hamamının gezilmesinin ardından son derece memnun kalarak Beypazarı’na  yola çıktılar.