İLÇEMİZDE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.

19 Eylül Gaziler günü törenle kutlandı. Törene İlçe Kaymakamımız Sn. Emir Osman BULGURLU, Belediye Başkanımız Sn. Hasan SOPACI, Gazilerimiz, daire amirleri ve STK temsilcileri katıldı.
Gaziler Günü Töreni  Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve öneminin anlatıldığı konuşma İlçemiz 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Ali İhsan ÖZBEK tarafından yapılarak program sona erdi.

İlçe Kaymakamlığımız tarafından Gazilerimize günün anlamı için yemek programı düzenlendi.