SON BAŞBAKANIMIZ AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ BİNALİ YILDIRIM BEYEFENDİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Son Başbakanımız ve  Ak Parti Genel Başkan Vekili  Sayın Binali YILDIRIM  belediyemizi ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı dan belediyemiz hakkında ve ilçemize yapılan yatırımlar  hakkında bilgi alarak “Çerkeş’te çok güzel işlere imza atmanızdan dolayı başta Belediye Başkanı Sn. Hasan Sopacı olmak üzere  Milletvekillerimize, Belediye Meclisi Üyelerine, belediyemiz personellerine teşekkür ederim.” dedi.
Sayın Binali YILDIRIM’ a belediyemizi ziyaretleri esnasında  Çankırı Valisi  Abdullah Ayaz, Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa ÇIBIK, İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu ve  hemşehrilerimiz eşlik etti.
Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı Son Başbakanımız ve  Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Binali YILDIRIM Beyefendinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek  ziyarete katılan misafirlere de teşekkür etti.