Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİ VE YIL SONU SERGİSİNE KATILDI

İlçemiz Vali Erdal Aksu Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri ve Yıl Sonu Sergisi düzenlendi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız  Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Eğitim Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı Ahmet Dönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Değirmenci, kurum amirleri, öğretmenler, kursiyerler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımızın okunmasını müteakip İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşe Uzgör açılış konuşmalarını yaptılar. Çerkeş Halkoyunları Ekibi Çerkeş, Kırşehir, Trabzon ve Ege yörelerine ait halk oyunları gösterilerini sergiledi. Okuma-Yazma Kurslarına katılan kursiyerler metin ve şiir okumalarını gerçekleştirdiler. Minik öğrenciler ilahi grubu kursiyerleri ile bağlama grubu kursiyerleri dinletilerini, basketbol kursiyerleri gösterilerini sergilediler. Okuma-Yazma Kurslarına katılarak başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgelerinin takdim edilmesiyle birlikte Aşuk ile Maşuk gösterisinin ardından yıl boyunca Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kursiyerlerce meydana getirilen eserler incelendi.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı  programın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş’a, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşe Uzgör’e ve personellerine, gösteri ve eserlerin hazırlanmasında gayret ve emek sarf eden öğretmen, öğretici ve kursiyerler ile programa ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakkı Fidan’a teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar