KÜLTÜR MERKEZİNDE İLK DENEME ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

2020 Yılında yapımına başladığımız içerisinde aynı anda 3 ayrı düğün yapılabilecek salon, konferans salonu, toplantı salonu, kütüphane, mescid, kafeterya ve çocuk oyun alanlarına sahip olacak  Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.
Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde çocuklarımıza yönelik ilk deneme etkinliği tiyatro gösterisi  düzenleyerek onların mutluluklarına ortak olduk.
Tuzla Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tuzla Sanat Sahnesi tiyatro ekibi tarafından “Sahne Senin Türkiyem” projesi kapsamında tiyatro gösterisi düzenlendi.
Programa yaklaşık 300 kişinin katıldığı gözlemlendi. Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı çocuklarla birlikte tiyatro gösterisini izledi. Çocukların eğlenceli anları fotoğraf karelerine yansıdı.
Başkanımız Hasan Sopacı; “Yapımında sona yaklaştığımız Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilk deneme etkinliğimizi gerçekleştirdik. Tuzla Belediye Başkanı Sn. Dr. Şadi Yazıcı’nın katkılarıyla Tuzla Sanat Sahnesi tiyatro ekibi gösterilerini ilçemizde sergileyerek pırıl pırıl parlayan gözleriyle etrafa neşe saçan yavrularımızı eğlendirdiler. Programın hazırlanmasında emeği geçen tiyatro ekibine ve belediye personelimize teşekkür ediyorum. “ dedi.