BELEDİYE BAŞKANIMIZ KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE BIRAKTI

Belediye Başkanlığı koltuğuna temsili olarak 80. Yıl İlkokulu öğrencileri oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 80. Yıl İlk ve Orta Okulu Müdürü Cengiz Yılmaz, Öğretmenlerden Öznur Soytekin ve Yasemin Çavdar, Okul öğrencileri Ela Bal, Arda Aslan ve Çiğdem Gündoğdu Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız sırası ile üç öğrenciye de Belediye Başkanlık görevini ve koltuğunu teslim etti. Temsili Belediye Başkanlarımız Belediyemiz birim amirleri ile toplantı düzenleyerek Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Temsili Başkanlar Fen ve İmar İşleri Müdürlüğünden yol ve kaldırımların yapılmasını, öğrencilerin spor yapabilmesi okul bahçesinde spor alanı oluşturulmasını  ve mahallelere park sayısının artmasını istediler.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve istediklerinin takipçisi olacağını söyleyen Başkanımız Hasan Sopacı günün anısına öğrencilere hediye vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.