İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2017 Yılında 11 milyon liraya ihale edilen ve ilçemiz için bugüne kadar yapılan projelerin içinde en önemlisi olan içme suyu inşaatı yapım projesi çalışmaları devam ediyor.

1989 yılında yapılan su şebekesi sürekli büyüyüp gelişen ilçemizin ihtiyacına cevap vermemekte ve Kanserojen madde içerdiği tespit edilen ASBEST BORULAR İLE DÖŞENEN su şebekesi ömrünü tamamladığı için her gün patlamalar meydana gelmekte, her cadde ve sokakta olması gereken su kesme vanaları da olmadığı için tüm ilçenin suyu kesilerek vatandaşımız mağdur edilmekteydi.

İlçemizin tamamında tüm cadde ve sokaklarda yapılacak olan İçme suyu şebeke inşaatı çarşı merkezinden başlamıştı. Şuana kadar Yenikent, Karamuklu, İdris, Okçular, Ulusu, İstasyon ve Kurtlar mahallelerinde ana hatlar döşenip abone bağlantıları devam ediyor. Yeni Mahalle, Cumhuriyet ve Karalar mahallelerinde ise ana hat döşeme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı " İlçemizin geleceği, çocuklarımızın ve gençlerimizin yarınları için biz doğru olanı yapmaya devam edeceğiz.  Bizlerden sabırlarını ve desteklerini esirgemeyen tüm Çerkeş'li hemşehrileme teşekkür ediyor, çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum" dedi.